Nieuws

15 december 2020Als groothandel mogen wij open zijn in deze lockdown periode
Als groothandel mogen wij open zijn in deze lockdown periode

Ook wij mogen niets aan de particulier verkopen maar onze website en ook https://www.marktplaats.nl/.../het-pakhuis.../11955947/ hebben we bommetje vol gezet zodat je 24/7 kan shoppen en ook bestellen , echt alles kan contact.. Lees meer »

29 november 2020December , feestmaand....gezelligheid en familie , daar draait het om😍
December , feestmaand....gezelligheid en familie , daar draait het om😍

Het is alweer December , het is vroeg donker en het wordt kouder buiten , we zetten de kachel een graadje hoger en de kaarsen aan🙂 Voor de meeste mensen onder ons is december de sfeervolste maand van het jaar. Het .. Lees meer »

13 juni 2019Thank you all for following us and we look forward to seeing you again🙂
Thank you all for following us and we look forward to seeing you again🙂

Wow , kijk je op je pagina en dan zien dat 12.500 mensen ons volgen😃 Aantal is langzaam maar zeker gegroeid en hier zijn we best trots op👌 Ook trots op het feit dat we klanten en bezoekers hebben uit meer.. Lees meer »

« Vorige pagina | Volgende pagina »